cultura

El grup palamosí Joker's publica el seu primer disc

La formació, que fa molts anys que fa versions com a The Covers Band, ha decidit iniciar un altre projecte amb temes propis

El concert de presentació tindrà lloc divendres vinent a La Gorga

El grup palamosí de rock'n'roll Joker's ha publicat recentment el seu primer disc homònim i el presentarà oficialment en un concert que tindrà lloc divendres vinent al teatre La Gorga de Palamós (20.30 h, 5 euros). Tot i que Joker's és un projecte nou, no ho és el grup que hi ha al darrere i que ha funcionat durant molts anys com una banda de versions que “ha fet tremolar els escenaris de tot Catalunya”, amb el nom de The Covers Band. Els membres de Joker's són Coco (veu i guitarra acústica), Pere Ferrer (guitarra solista i veus), Joan Campa (guitarra rítmica i veus), Xavi Olave (baix i veus) i Dioni Zafra (bateria), més Carles Camós (piano, teclats i veus) i Francesc Muñoz (teclats, guitarra de suport i veus).

El disc està format per 10 cançons i inclou un bon grapat de col·laboracions de músics amics de la banda: Octavi Pahissa, que ha tocat el solo de guitarra de Segona oportunitat; Vernau Mier i Iu Gironès, trombó i saxo a Si tornessis a néixer; Guille, Omar i Mauro, d'Exèrcit d'Alliberament Musical (EAM), que han interpretat el rap de Worksong, i la coral Yes The Music!, que també ha cantat els cors gospel de la mateixa cançó; Toni i Carlos Ribas, veus a Nen gran; Jesús Abad, flauta a Mal viatge; Fèlix Vázquez i Miguel Arévalo, veus a Bajo cero, i Facundo Pinela, harmònica a Your look remains.

El disc es va gravar el maig passat als estudis Ground de Cornellà del Terri, amb Jaume Figueres com a tècnic i Francesc Muñoz com a productor, i es va finançar a través del web de micromecenatge Verkami. Les cançons, majoritàriament en català tot i que també n'hi ha en castellà i en anglès, reivindiquen “el rock com a expressió i filosofia de vida”. Segons els seus autors, “el disc conté reminiscències dels anys noranta amb pinzellades alternatives, tot plegat embolcallat amb un curiós aire de western que segur que no deixarà ningú indiferent”. Ara volen fer “una gran festa” per presentar el disc a casa.

LA DATA

16.10.15
Divendres vinent tindrà lloc la presentació del disc de Joker's a La Gorga de Palamós (20.30 h, 5 euros).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia