Agressió ultra a un membre de «valencianisme.com»

A crits d'«Arriba España», un grup d'ultres van agredir brutalment el passat dijous a un dels administradors de la pàgina web valencianisme.com, quan aquest es disposava a entrar al portal de la seua casa. Els agressors li van propinar cops de puny i puntades de peu i l'amenaçaren amb matar-lo si continuava publicant «eixes merdes», segons ha explicat Pere Fuset, coordinador de la pàgina que des de fa nou anys serveix de trobada del valencianisme ideològicament proper al Bloc, motiu pel qual els gestors de la pàgina han rebut amenaces de tot tipus, com quan des de la pàgina defensaren la doble denominació de la llengua valencià/ català.

El jove agredit ha presentat una denúncia i ha contactat amb la Plataforma Valenciana contra la Impunitat, creada específicament per a donar a conèixer les agressions ultres, incentivar la detenció dels culpables i exercir l'acusació particular en casos com aquest. Al respecte, Fuset ha demanat al delegat del Govern més determinació policial contra aquestes pràctiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.