Política

Maria Rosa Amorós, delegada del govern a l'Alt Pirineu i Aran

La nova delegada del govern a l'Alt Pirineu i Aran serà Maria Rosa Amorós, d'ERC, que substituirà l'alcalde de Pont de Suert, Albert Alins (CiU). Amorós, de 53 anys i nascuda a Isona, va ser diputada al Parlament fins al setembre del 2015 i es va presentar a les eleccions amb Junts pel Sí.

La nova delegada, psicopedagoga de formació, ha treballat com a mestra en diverses escoles de Cornellà de Llobregat i, els darrers anys, del Pallars. Amorós és secretària de les dones del partit des del novembre del 2011. ERC ha aconseguit la delegació de l'Alt Pirineu i Aran arribant a un pacte amb CDC, que tindrà la delegació de Ponent, amb Ramon Farré com a delegat, el qual repeteix en el càrrec.

Amorós és regidora de l'Ajuntament d'Isona i Conca Dellà des del 2011. Ha fet classes de reciclatge de català per a mestres nouvinguts a l'Institut Català d'Educació de la Universitat Politècnica de Catalunya, ha estat responsable del programa ocupacional per a persones aturades universitàries de la UPC i va ser coordinadora de l'Institut Català de les Dones a l'Alt Pirineu i Aran. És afiliada del sindicat Ustec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia