En català

Oferta de cinema de l'àrea:

En català a la zona de València

El Petit Príncep

«El Petit Príncep»

2016. França-Canadà. 108'.
Gènere: Animació
Direcció: Mark Osborne.
Argument: L'amistat entre una Nena, a qui la seva mare exigent està preparant per viure en el món dels adults, i el seu veí, un Aviador ancià, bondadós i excèntric, que revela la seva nova amiga un món extraordinari on tot és possible. Un món que ell va conèixer fa molt de temps gràcies al Petit Príncep. Aquí és on comença el viatge màgic i emocional de la Nena a l'univers del Petit Príncep, que la porta a retrobar-se amb la seva infància.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Ice Age. El gran cataclisme

«Ice Age. El gran cataclisme»

2016. EUA. 97'.
Gènere: Animació
Direcció: Mike Thurmeier, Galen T. Chu.
Argument: La persecució èpica de l'Scrat per aconseguir l'esmunyedís gla el porta a un univers on accidentalment activa una sèrie d'esdeveniments còsmics que transformen i amenacen el Món Ice Age. Per salvar-se, el Sid, el Manny, el Diego i la resta del grup han d'abandonar casa seva i embarcar-se en una missió plena de diversió i aventures viatjant per terres exòtiques i coneixent un munt de nous i colorits personatges.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
La propera pell

«La propera pell»

2016. Espanya-Suïssa. 103'.
Gènere: Thriller
Direcció: Isaki Lacuesta, Isa Campo.
Intèrprets: Àlex Monner, Emma Suárez, Sergi López, Bruno Todeschini, Igor Szpakowski.
Argument: Un adolescent desaparegut torna després de vuit anys, quan tots el creien mort, i s'incorpora a la vida familiar, amb la seva mare i el seu oncle, marcada pel misteri de la seva desaparició.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Les noves aventures de la Caputxeta Vermella

«Les noves aventures de la Caputxeta Vermella»

2011. EUA. 83'.
Gènere: Animació
Direcció: Mike Disa.
Argument: La Vermella està entrenant en una terra molt llunyana amb un misteriós grup secret anomenat Les germanes Hood quan rep la trucada del seu amic Flippers Girón, cap de l'Agència Hem d'Estar Alegres. Els nens Hansel i Gretel han estat segrestats per una malvada bruixa i només la Caputxeta pot enfrontar-s'hi. La Vermella emprèn una aventura fabulosa per rescatar aquests dos nens innocents i acabar per sempre amb la malèfica bruixa.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]