En català

Oferta de cinema de l'àrea:

En català a la zona de València

«Grand Prix en la montaña de los inventos»

1975. Noruega. 88'.
Gènere: Infantil
Direcció: Ivo Caprino.
Argument: El mecànic de bicicletes i inventor Teodor, l'eriçó Lambert i l'Ànec Sonny viuen a la muntanya. En Rudolph, un antic ajudant d'en Teodor, desafia públicament tothom a una cursa de cotxes. És el moment de fer entrar en acció el nou prototip de cotxe d'en Teodor.
Valoració crítica: [eb] [eb] [eb] [eb]
Les noves aventures de la Caputxeta Vermella

«Les noves aventures de la Caputxeta Vermella»

2011. EUA. 83'.
Gènere: Animació
Direcció: Mike Disa.
Argument: La Vermella està entrenant en una terra molt llunyana amb un misteriós grup secret anomenat Les germanes Hood quan rep la trucada del seu amic Flippers Girón, cap de l'Agència Hem d'Estar Alegres. Els nens Hansel i Gretel han estat segrestats per una malvada bruixa i només la Caputxeta pot enfrontar-s'hi. La Vermella emprèn una aventura fabulosa per rescatar aquests dos nens innocents i acabar per sempre amb la malèfica bruixa.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Ribbit, una petita granota amb un gran dilema

«Ribbit, una petita granota amb un gran dilema»

2014. Malàisia-Estats Units. 88'.
Gènere: Animació
Direcció: Chuck Powers.
Argument: La Ribbit és una granota una mica estranya: no li agrada ni saltar ni nedar. Un dia la hipnotitzen accidentalment i comença a creure que és un príncep humà atrapat en un cos de granota. Convençuda de conèixer per fi la seva veritable identitat, decideix anar a la recerca d'una princesa que, quan la besi, la transformi en ésser humà.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]