Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

Blanco perfecto (Downrange)

«Blanco perfecto (Downrange)»

2017. EUA. 90'.
Gènere: Thriller
Direcció: Ryuhei Kitamura.
Intèrprets: Kelly Connaire, Stephanie Pearson, Rod Hernandez, Anthony Kirlew, Alexa Yeames.
Argument: Un grup de joves viatgen en cotxe per una carretera solitària. La rebentada d'un pneumàtic els obliga a aturar-se. El que hauria d'haver estat un viatge de plaer entre amics es converteix en un autèntic horror: un franctirador ocult comença a disparar-los. Els joves queden atrapats enmig de la carretera amb el cotxe com a única i inútil protecció. L'enigmàtic franctirador els té a la seva mercè i va eliminant-los un a un.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Caras y lugares

«Caras y lugares»

2017. França. 89'.
Gènere: Documental
Direcció: Agnès Varda, JR.
Argument: La directora Agnès Varda i el jove fotògraf i artista gràfic urbà JR recorren amb una furgoneta diversos llocs de la França rural. L'objectiu és molt senzill: conèixer el paisatge i el paisanatge, intercanviar idees, fotografiar aquestes persones, mostrar després les imatges al carrer i veure quines reaccions provoquen.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Corporate

«Corporate»

2017. França. 95'.
Gènere: Drama
Direcció: Nicolas Silhol.
Intèrprets: Céline Sallette, Lambert Wilson, Stéphane De Groodt, Violaine Fumeau, Alice de Lencquesaing.
Argument: L'Emilie ha estat recentment contractada pel seu superior, Stéphane Froncart, com a cap de recursos humans de la multinacional Esen per la seva falta d'escrúpols. La seva missió és aconseguir que els empleats que l'empresa ja no vol renunciïn ells mateixos, perquè aquesta no sigui acusada d'acomiadar centenars de treballadors.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Disobedience

«Disobedience»

2017. Irlanda-Regne Unit-Estats Units. 114'.
Gènere: Drama romàntic
Direcció: Sebastián Lelio.
Intèrprets: Rachel Weisz, Rachel McAdams, Alessandro Nivola, Nicholas Woodeson, Anton Lesser.
Argument: Després de la mort del seu pare rabí, Ronit Khruska torna a Hendon, la seva comunitat jueva ortodoxa. Tot i la tensió que va envoltar la seva sobtada partida en el passat, Dovid Kuperman, amic de la infància i molt proper al rabí, el convida a quedar-se amb ell i la seva dona. La Ronit se sorprèn en descobrir que aquesta és la seva exmillor amiga Esti, ara professora en una escola de nenes ortodoxes.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El doctor de la felicidad

«El doctor de la felicidad»

2017. França. 113'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Lorraine Lévy.
Intèrprets: Omar Sy, Ana Girardot, Alex Lutz, Sabine Azéma, Hélène Vincent.
Argument: El Knock, un estafador penedit i reconvertit a metge, arriba al petit poble de Saint-Maurice per aplicar un mètode destinat a fer-lo ric: ha de convèncer la gent que un pacient sa és un malalt que ignora ser-ho. I per aconseguir-ho ha de trobar a cadascú la malaltia real, o imaginària, que pateix. Com a mestre en l'art de la seducció i de la manipulació, el Knock està a punt d'assolir els seus objectius.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Han Solo: Una historia de Star Wars

«Han Solo: Una historia de Star Wars»

2018. EUA.
Gènere: Acció
Direcció: Ron Howard.
Intèrprets: Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton.
Argument: Han Solo, el pocavergonya més estimat de la galàxia, viu una sèrie d'atrevides escapades pel fosc i perillós inframón criminal, on trava amistat amb el poderós Chewbacca i coneix el famós jugador Lando Calrissian. A bord del Falcó Mil·lenari, aquest viatge iniciàtic va revelar la increïble personalitat d'un dels herois més emblemàtics de la saga de Star Wars.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Playground

«Playground»

2016. Polònia. 78'.
Gènere: Drama
Direcció: Bartosz M. Kowalski.
Intèrprets: Michalina Swistun, Nicolas Przygoda, Przemek Balinski, Pawel Brandys, Patryk Swiderski.
Argument: Últim dia d'escola en una petita ciutat polonesa. És l'última oportunitat per a la Gabrysia, de 12 anys, de declarar-se a un company de classe. La Gabrysia organitza una cita secreta i fa xantatge a l'objecte del seu amor perquè s'hi presenti. Però el que s'esperava que fos una xerrada íntima es descontrola i condueix a un final aterridor.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Sweet Country

«Sweet Country»

2017. Austràlia. 112'.
Gènere: Western
Direcció: Warwick Thornton.
Intèrprets: Hamilton Morris, Bryan Brown, Sam Neill, Thomas M. Wright, Matt Day.
Argument: El Sam, un aborigen de mitjana edat, treballa per a un predicador a l'interior del Territori Nord d'Austràlia. Quan el Harry, un amargat veterà de guerra, es muda a un ranxo veí, el predicador envia el Sam i la seva família per ajudar el Harry a rehabilitar els seus corrals per al bestiar. Tanmateix, la relació del Sam amb el cruel i irritable Harry es deteriora ràpidament.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]