Comunicació

Televisió de Girona retransmetrà deu partits de futbol del MIC

Televisió de Girona retransmetrà deu partits del MIC, el torneig de futbol base internacional de la Costa Brava, que tindrà lloc aquesta setmana. A banda d'aquestes retransmissions, es farà un seguiment informatiu del torneig per mitjà dels serveis informatius.

La dissetena edició del MIC reuneix equips i seleccions nacionals de tot el món competint en categories des d'aleví de primer any (12 anys) fins a juvenil. Televisió de Girona serà present avui a la inauguració dels tornejos al camp del FC Girona i emetrà demà, a les set del vespre, la cerimònia inaugural. A tres quarts de nou del mateix dia, els espectadors també podran gaudir del primer partit del torneig, que enfrontarà el Manchester United contra el Kas Eupen. La reemissió d'aquest matx es farà dissabte a les nou del vespre.

Divendres es podran veure cinc partits: el Milà-Virginia Development (13h), el Manchester-JP Football Academy (15h), el FC Barcelona-'ISL Futbol (16h) i el RCD Espanyol-UE Sant Andreu (20h). El dissabte es retransmetran els partits de vuitens de final de cadet i juvenil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia