Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

L’informe de la benemèrita a ‘L’illa de Robinson’ d’avui dijous

Xavier Ginesta, Miquel Riera, Lluís Martínez, Blanca de Llobet i Jordi Navarro a la taula d’avui

La Guàrdia Civil eleva ara la malversació per l’1-O fins als 1,9 milions d’euros. Llarena aixeca el secret de sumari d’una peça separada en què es detalla que JxSí va usar subvencions per pagar un acte al TNC. L’informe fet públic també indica que el govern va atorgar una partida a Òmnium per a la difusió de cartells.

La investigació del Suprem obrirà el debat avui a L’illa de Robinson. Al programa hi participaran Xavier Ginesta, Miquel Riera, Lluís Martínez, Blanca de Llobet i Jordi Navarro.

El programa també analitzarà el cas del conseller de cultura Lluís Puig, exiliat a Bèlgica. Ahir va anar en un acte a la delegació del Govern a Brussel·les. El Consell de Ministres decidirà les mesures que pren per la participació del conseller.

A la part final del programa la periodista de successos d’El Punt Avui, Tura Soler, entrarà al plató per explicar les novetats del cas de Susqueda.

Podeu seguir L’illa de Robinson a les 7 de la tarda en directe a El Punt Avui Televisió. En reemissió, a partir de 2/4 de 10 de la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia