Comunicació

La ràdio en català arriba al milió i mig d'oients

La ràdio en català ha batut rècords aquest primer trimestre. Segons les dades de l'onada de l'Estudi General de Mitjans, feta pública ahir, un milió i mig de persones escolten cada dia RAC1 o Catalunya Ràdio. L'emissora privada ha trencat de nou el seu sostre i amb 858.000 és la ràdio més escoltada de tots els temps. Catalunya Ràdio, per la seva banda, és l'emissora que més creix i arriba fins als 632.000 oients, 75.000 més que en l'última onada del 2016.

RAC1 és líder pràcticament tot el dia, amb un 43% d'audiència de mitjana i es manté al capdavant de la ràdio a Catalunya, com ha fet des de l'abril del 2009. El món a RAC1, amb Jordi Basté, és el programa més escoltat de nou, amb 660.000 oients. Altres programes líders són La competència, amb 204.000 oients, i Versió RAC1, amb 241.000.

A Catalunya Ràdio, el programa més escoltat és El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, que arriba als 495.000 oients, 47.000 més que en l'anterior onada. L'Estat de Gràcia, el magazín que dirigeix Roger de Gràcia, obté la millor dada d'audiència des del 2004 en aquesta franja horària, la de les 4 a les 7 de la tarda, amb 119.000 oients.

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, va celebrar ahir les dades d'audiència i va augurar futurs creixements.

el zàping
GEMMA BUSQUETS

Les llobes reclamen el tron

El poder ha estat i és masculí. Quan les primeres reines angleses van reclamar el dret al tron que els pertocava, en un context, l’edat medieval, que només les veia com la garantia, l’element necessari,...

 
sèries
GEMMA BUSQUETS

Llarga vida a ‘The Crown’

 
comunicació

Les coproduccions de TV3 “Pere Calders, tocant de peus al cel” i “Fra Juníper, l’home que caminava”, al 33

BARCELONA
 
COMUNICACIÓ

TV3 emet aquesta nit “Sexe, maraques i chihuahues”, sobre la vida de Xavier Cugat

BARCELONA
 
La videoteca

Espavilat com un esquirol, tot i que és un gat

 
La videoteca

Què se’n va fer d’aquella noia del cole?

Barcelona
 

Ull, “manetes” absteniu-vos!

 
La videoteca

L’adrenalina d’un salvament

Barcelona
 
La videoteca

Fort terratrèmol a la Xina

Barcelona