Comunicació

TV3 suspèn uns dies ‘Zona Franca’ després de la renúncia de Joel Díaz

TV3, en un comunicat, lamenta que Díaz plegui, i anuncia que avui dilluns i durant els pròxims dies el programa no s’emetrà i es compromet a estudiar-ne la continuïtat

Finalment, després de dies de controvèrsia, l’humorista Joel Díaz ha anunciat al seu twitter que deixa de presentar el programa Zona Franca, de TV3, com a protesta per l’acomiadament la setmana passada del seu col·laborador Manel Vidal per un gag que relacionava el PSC amb l’extrema dreta i que va aixecar polseguera.

“Plego arran de la decisió presa per la direcció de TV3 d’apartar del programa a Vidal, una decisió que considero injusta i inacceptable tant en el fons com en la forma en què s’ha pres i comunicat”, ha assenyalat a la piulada.

“Jo plego però espero que l’equip que ha estat fent fins ara Zona Franca, ple de gent amb talent i ganes, amigues i amics meus a qui estic molt agraït, tingui l’oportunitat de seguir treballant i que TV3 s’esforci per fer-ho possible”, ha afegit el fins ara presentador del programa d’humor.

A la mateixa hora que Joel Díaz anunciava que plegava, un dels guionistes del programa, el còmic Magí Garcia, company de Vidal a La Sotana i també col·laborador del programa Està passant, feia un tuit en què deia: “Des d’avui deixo de ser guionista del Zona Franca. Espero que TV3 valori el talent de l’equip del programa i puguin continuar treballant. Poder deixar una feina és un privilegi que no tothom pot exercir i sento el màxim respecte per tots ells”. I en dos altres, afegia: “El motiu és que el Manel Vidal és subnormal” i “Però l’estimo. I s’han portat molt malament amb ell”.

No hi haurà programa

Per la seva banda, TV3, en un comunicat, lamenta que Díaz plegui, i anuncia que avui dilluns i durant els pròxims dies el programa no s’emetrà i es compromet a estudiar-ne la continuïtat. “TV3 continua compromesa amb els continguts d’humor en aquesta franja nocturna, que volen arribar a nous públics i, especialment, a l’audiència jove. Per això, la cadena estudiarà la continuïtat del programa”, diu la nota enviada als mitjans.

També la CCMA confirma que Joel Díaz continuarà vinculat a l’espai “L’última hora del matí de Catalunya Ràdio”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia