Comunicació

El Punt Avui, tercer diari més llegit

El Punt Avui comença l'any amb 131.000 lectors, segons les xifres de la
primera onada de l'Estudi General de Mitjans (EGM). Les dades refermen El Punt Avui com el tercer diari d'informació generalista més llegit a Catalunya, en una situació de descens generalitzat de les audiències de la premsa tradicional. Les dades de l'EGM són el resultat d'una mostra d'enquestes que es publiquen tres cops l'any: la pròxima a finals de juny i l'última a principis de desembre. A les comarques gironines, El Punt Avui manté el lideratge amb 62.000 lectors. Pel que fa a la demarcació de Barcelona, l'EGM atorga a El Punt Avui també 62.000 lectors, xifra que representa un increment del 10,7% respecte a l'últim estudi. A la resta de Catalunya El Punt Avui té 8.000 lectors.

Ràdios

RAC1 és, amb 823.000 oients diaris, l'emissora més escoltada al país. L'emissora del Grup Godó ostenta el lideratge a Catalunya en ràdio convencional des de fa set anys consecutius. És el tercer cop que RAC1 supera la barrera dels vuit-cents mil oients, una xifra que cap altra emissora a Catalunya ha assolit mai. El programa més escoltat és El món a RAC1, amb Jordi Basté, que té 607.000 oients, cent mil més que el segon, i també té l'hora de ràdio més escoltada, de 8 a 9 h del matí, amb 330.000 oients. El bon moment de la ràdio en català se certifica també amb les xifres de Catalunya Ràdio, ja que aconsegueix la millor audiència dels últims quinze anys: 643.000 oients, fet que representa un augment del 7% respecte de fa un any. El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, té 509.000 oients diaris (un augment de 48.000 seguidors).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia