cultura

Bru Artiac protagonitza ‘Operació Cul de la Lleona”

Cruïlla publica la tercera aventura del personatge creat per Enric Gomà, en aquest cas ambientada a la ciutat de Girona

Després de l'Operació Gertrudis i l'Operació Sobrassada, Bru Artiac protagonitza la seva tercera aventura: Operació Cul de la Lleona. Amb aquest títol el lector ja deu haver endevinat que l'acció té lloc a la ciutat de Girona –on, si no?–, on el personatge, vist i narrat pel seu gos Grumoll, es veurà ficat en un nou embolic i, una vegada més, haurà de fer servir l'enginy per sortir d'una situació esbojarrada.

Tot comença quan la família d'en Bru es trasllada a viure a la capital del Gironès per motius de feina del pare i ell i la seva germana posen el crit al cel. On vas a parar, “una ciutat on costa respirar sense pol·lució” i on un dia fent una excursió algú llança una pedra al Tapís de la Creació i li donen les culpes a ell. A partir de llavors se les haurà d'empescar per descobrir el culpable mentre esquiva els cops de puny d'en Narcís i espia els seus estranys veïns científics. Aquesta és, a grans trets, l'Operació Cul de la Lleona.

Enric Gomà, guionista, articulista i divulgador lingüístic, és l'autor de les històries d'aquest personatge que publica Cruïlla i que van dirigides a lectors d'entre sis i dotze anys. Amb les ocurrents il·lustracions d'Artur Laperla, que magnifiquen el to humorístic del relat i apropen el lector a la personalitat de cadascun dels personatges, aquest nou Bru Artiac té tots els ingredients per fer-nos passar una molt bona estona: una història que enganxa el lector, molt sentit de l'humor i uns personatges que roben el cor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia