cultura

La novel·la per aprendre a estimar

Anna Manso, gracienca collita del 1969, transita entre el món del guió de ficció televisiva i el de la literatura infantil i juvenil. Tot i que també escriu articles de tota mena i té una obra de teatre infantil, ep!, estrenada. I s’esforça, més que en menjar fetge, en ser una bona mare de tres fills i no morir en l’intent.

Des del 2001 ha anat publicant regularment títols infantils (una vintena) i juvenils (una desena), alguns en format sèrie com els de Quin fàstic de fama! i Una noia N.O.R.M.A.L. Acaba de publicar una novel·la juvenil d’aquelles que també poden proporcionar una bona estona als adults que s’hi atreveixin.

Manso ens convida a enamorar-nos i a estimar a través de les pàgines de Cor de cactus. A estimar a tothom, la família, els amics..., però a estimar bé, sense rancor, sense culpa, sense prejudicis i, sobretot, a estimar-nos a nosaltres mateixos. I ens hi convida amb optimisme, amb una història i un món molt proper als lectors. Música, amics, institut, pares, germans i amor, amor, amor...

Cor de cactus i altres formes d’estimar
Anna Manso
Editorial: Cruïlla Pàgines: 248 Preu: 9,95 euros Edat: +12


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia