cultura

LITERATURA

Mall i el museu guixolenc homenatgen Comadira

Les facetes poètica i artística de Narcís Comadira seran analitzades aquesta tarda (18 h) al Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols, en una sessió d'homenatge que culminarà amb la lectura de poemes dels seus darrers llibres, publicats aquest any: Lent i Marques de foc. Els poemes i els dies. La lectura dels versos anirà a càrrec del mateix escriptor i de l'actriu Geòrgia Bonell.

Els promotors de l'acte són l'entitat Mall - Associació Guixolenca de Cultura, i el museu municipal ganxó. La sessió estarà dividida en dues parts.

Contextualització

Abans de la lectura de poemes, l'escriptor Toni Sala farà una introducció al vessant literari de Comadira, que a més de la poesia també ha fet incursions en la prosa i la dramatúrgia.

Per la seva banda, l'historiador de l'art Jordi Falgàs –comissari de l'exposició antològica Comadira, 50 anys de pintura, que va organitzar el Museu de Montserrat l'any 2010– resumirà els trets més característics de l'obra pictòrica de Narcís Comadira, que va ser exposada per primer cop a Girona l'any 1976.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.