cultura

ART

Retrats de Cuixart a la galeria Jecsalis

La nova exposició de la galeria de Sant Feliu s'inaugurarà el 14 de gener

L'Associació Galeria Jecsalis , que dirigeix Richard van der AA a Sant Feliu Guíxols, inaugurarà el 14 de gener l'exposició Cuixart. Retrats (19 h), que es podrà visitar fins al 25 de febrer i inclourà una selecció força variada de la presència de la figura humana en l'obra de Modest Cuixart (1925-2007). L'exposició inclourà des de gargots expressionistes (1975) i esbossos surrealistes (1977) fins a retrats de dona, com ara els olis Versalina i Azzulina, del 1981, i un retrat emocional titulat Orlando Liberto (1985-1986), que apareix reproduït en el llibre Cuixart, rostres i figures 1942-1995, de Pilar Giró, amb el títol Tristeza.

Avui i dissabte encara es pot visitar a la galeria Jecsalis l'exposició Imprès, que inclou obra gràfica realitzada amb diferents tècniques per artistes nacionals i internacionals com ara Ansesa, Brossa, Clavé, Cuixart, Fabra, Guinovart, Kitaj, Lleó, Morellet, Rabascall, Rossell, Tàpies, Warhol i Yturralde.

L'Associació Galeria Jecsalis, situada en el número 3 del carrer de l'Hospital de Sant Feliu, està oberta al públic de dijous a dissabte ( de 18 a 20 h) i en hores convingudes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia