Circ

La Crica farà classes de circ a Berga per a nens de tres anys

L’escola afronta la segona temporada a la ciutat amb una ampliació de l’oferta

L’escola de circ de Berga amplia la seva oferta formativa fins als 11 cursos regulars. Després de la bona acollida que va tenir el primer any de formació, la segona temporada de La Crica començarà el 2 d’octubre i tornarà a tenir classes de tela, malabars, equilibris acrobàtics, trapezi, acrobàcies, verticals, etc. Tal com ja va passar en el seu primer any de vida, les sessions formatives se celebraran al cinema Catalunya.

Com a novetats, oferiran cursos de verticals, malabars, teles aèries i trapezi fix. A banda, pel que fa a l’escoleta infantil, aquest any La Crica obre un nou grup anomenat Xics, adreçat a alumnes de només tres anys. La creació d’aquest grup permetrà que els nens tinguin el primer contacte amb el món del circ a través del conte i la psicomotricitat. Les inscripcions es poden fer durant aquest setembre a través del web de l’escola de circ.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia