Música

concert musical

novetat discogràfica

Un projecte pedagògic amb deu anys d’existència

Els assajos de la SCCC a l’Auditori de Girona van coincidir amb l’activitat pedagògica celebrada dijous sota el nom Auditori obert, assaig obert; La Simfònica per a joves, a la qual hi van assistir prop d’un miler d’estudiants de secundària d’instituts de les comarques de Girona. L’activitat, en què hi van participar els solistes principals, va servir per interactuar amb els artistes i apropar aquest clàssic de la lírica catalana als alumnes.

La SCCC es va concebre el 2007 per iniciativa de Narcís i Josep Lagares i un any després ja era realitat aquesta formació musical inèdita integrada pels instruments de corda d’una orquestra simfònica unida al so d’instruments de vent de la cobla. En els seus deu anys d’existència, la SCCC ha editat 9 discos d’estils musicals totalment diversos, que van des de Les sardanes per al món al Tossudament Llach de l’any passat, passant per versions de clàssics del cinema, el musical i el pop-rock. Cançó d’amor i de guerra és el novè i més ambiciós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia