Lletres

La Caixa renova el conveni amb la Fundació Pla

L’entitat bancària destina 25.000 euros a promoure l’estudi i la lectura de l’autor

El president de la Fundació Josep Pla, Pere Vila, i el director territorial de Caixabank a Catalunya, Jaume Masana, han anunciat aquesta setmana la renovació de la seva col·laboració amb l’objectiu d’organitzar activitats socioculturals destinades a promoure la lectura i l’estudi de l’obra de Josep Pla. En concret, La Caixa, a través de la seva Obra Social, ha previst una ajuda de 25.000 euros a aquest objectiu, dins les partides que l’entitat financera destina a la seva xarxa descentralitzada d’oficines per atendre “les necessitats del seu entorn més immediat”, segons assegura. En total, La Caixa aporta aquest 2017 a programes de la seva Obra Social 510 milions d’euros, cosa que representa un increment de deu milions respecte al pressupost dels nou anys precedents.

La Fundació Pla, dirigida per Anna Aguiló, que també va ser present en la formalització de l’acord, treballa des de la seva creació, el 1973, per la difusió i l’estudi de l’obra de l’escriptor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia