Música

festival musical

Txarango, cap de cartell de l’Ítaca Sant Joan 2018

Che Sudaka, Doctor Krápula, Ebri Knight, Germà Negre, Pachawa Sound i Koers completen el doble cartell de les nits del 22 i el 23 de juny a l’Estartit

Txarango és el cap de cartell a l’Ítaca Sant Joan 2018, que tindrà lloc els dies 22 i 23 de juny a la plaça de Llevantina de l’Estartit, a tocar de la mar. Un any més, aquesta serà la gran revetlla del festival Ítaca , Cultura i Acció a l’Empordà. El divendres 22 de juny hi actuaran, a més de Txarango, Che Sudaka, els colombians Doctor Krápula i Dj Karlixx, i el dissabte 23 ho faran Ebri Knight, Germà Negre, Pachawa Sound, Koers i Dj Gambeat Radio Bemba Sound System, àlies que utilitza com a discjòquei l’antic baixista de la Mano Negra que liderava Manu Chao. Les entrades per a aquestes dues nits ja estan a la venda: les del dia 22 tenen un preu de 13 euros i les del 23 costen 4 euros. Hi ha també un abonament per als dos dies, per 17 euros, i un altre abonament que, amb dues nits incloses al càmping Castell Montgrí –a 15 minuts a peu de la zona de concerts– costa 38 euros. A més, mitjançant l’Estació Nàutica Estartit-Illes Medes, el festival oferirà preus especials per a diverses activitats nàutiques, com ara caiac i submarinisme.

L’Ítaca Sant Joan està organitzat per la promotora gironina Link Produccions, l’entitat municipal descentralitzada de l’Estartit i Massís del Montgrí Produccions Artístiques. Ítaca també ha anunciat el concert de Maika Makovski & Brossa Quartet de Corda a l’Espai Ter de Torroella, el 16 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia