cultura

‘Romeo i Julieta’, a ritme dels 90

El Cor de Teatre Joves continua el seu creixement artístic confiant en l’obra de William Shakespeare. Després de l’èxit d’Enamorats de Shakespeare, la companyia banyolina proposa una lliure versió del seu clàssic Romeo i Julieta, que integra a escena grans hits de la música dels anys noranta amb la plasticitat i la força visual de les propostes artístiques del director de la companyia Teatrebrik, Joan Gómez, que és qui dirigeix aquest muntatge. L’adaptació del text, assessorada per Salvador Oliva, també és de Joan Gómez, i la direcció musical és de David Costa, en col·laboració amb el músic i compositor Vic Moliner.

Aquest Romeo i Julieta està adaptat per a tretze actors, 22 cantants i dos músics. Els actors s’encarreguen d’executar tots els personatges principals de la trama, tot i que la música i els arranjaments vocals polifònics esdevenen els autèntics protagonistes de l’obra. Dins de l’espectacle, sonen en directe onze temes musicals que seran interpretats pel Cor de Teatre Joves. Versions vocals arranjades i adaptades de grans temes dels anys noranta de formacions com Red Hot Chilli Peppers, Lou Reed, The Blake Eyed Peas, Madonna i Prince.

David Costa, director del Cor de Teatre, remarca que l’espectacle és un ambiciós desafiament interpretatiu per al Cor de Teatre Joves: “Ens endinsem en la interpretació d’una obra literària combinant la veu parlada i la veu cantada amb el treball personal de cada cantant de la companyia, creant diferents personatges, registres, intencions dramàtiques i expressives.”

L’obra es podrà veure d’avui fins diumenge a la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles , dins el cicle Formats Factoria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia