cultura

lletres

Revetlles de Sant Jordi a les biblioteques

Les biblioteques gironines escalfen motors i ja ho tenen tot a punt per a celebrar el Sant Jordi literari. Un any més la biblioteca Fages de Climent de Figueres celebrarà la revetlla de Sant Jordi amb un acte que tindrà lloc diumenge, 22 d’abril, a l’auditori Caputxins (17.30 h), i que vol ser el punt de trobada per escriptors, editors, llibreters i lectors. Com ja és habitual, la revetlla començarà amb els parlaments de l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i la directora de la biblioteca, Nati Vilanova, i la foto de grup dels autors locals. Seguidament es farà la lectura de textos d’escriptors empordanesos contemporanis, amb la interpretació d’Olga Cercós i Glòria Cristina, amb acompanyament musical de Rusó Sala.

Per la seva banda, la revetlla a la Carles Rahola de Girona serà un acte festiu i nocturn en el qual, divendres (22 h), es faran recomanacions literàries proposades per Raúl Sánchez, Maria Mantella i Marta Mora. També hi haurà una rifa de llibres recomanats i un refrigeri relacionat amb la literatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia