Lletres

Castelló entra en l’Any Fages

Les IV Jornades d’Estudis sobre la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries estaran dedicades a l’obra del poeta i dramaturg Carles Fages de Climent, fill de la població, en l’any en què es commemora el cinquantenari de la seva mort. Les jornades, organitzades pel Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, comencen demà, dissabte (20 h), amb una conferència de context històric a càrrec de Joaquim Tremoleda, doctor en arqueologia i conservador del Museu d’Arqueologia d’Empúries, que tractarà d’El bisbat emporità. Una lluita de la societat castellonina medieval, a la capella dels Dolors de la basílica.

Les següents conferències del cicle tindran lloc el dissabte 5 de maig, en què el catedràtic de literatura catalana Joan Ferrerós parlarà de La Basílica de Santa Maria als escrits de Carles Fages de Climent, i el dissabte 12 de maig, en què és previst que el també catedràtic de literatura Jordi Pla analitzi la presència de Déu en la poesia fagesiana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia