Patrimoni

Els arxius obren portes

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Arxius (9 de juny) els arxius catalans obren les seves portes i organitzen de manera simultània nombroses activitats culturals per tal de donar a conèixer i promoure els arxius entre els ciutadans. A Girona, tant l’Arxiu Municipal com el Centre de la Imatge de la Diputació Inspai s’afegeixen a la commemoració i organitzen actes a més de la jornada de portes obertes. En el cas del l’arxiu municipal, ha organitzat per demà una viquimarató, que tindrà lloc al mateix equipament de les 9.30 a les 13 h. Una viquimarató és un esdeveniment en què persones editores de es reuneixen en un mateix espai per publicar i millorar un tema o un grup d’articles de la Viquipèdia, a més de fer una sessió de formació bàsica per a nous editors.

Per la seva banda, Inspai ofereix un taller teoricopràctic sobre la tècnica fotogràfica del col·lodió humit, procediment creat l’any 1851 per Gustave Le Gray.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia