Arts escèniques

Bescanó, amb el teatre i la llibertat

El Teatre de Bescanó proposa 12 espectacles per la tardor i fa una campanya per la llibertat d’expressió

El Teatre de Bescanó obrirà el 6 d’octubre la temporada de tardor i hivern del 2018 amb dues representacions de l’obra El fantasma de Canterville (18 i 21 h, de 26 a 30 euros), el gran clàssic d’Oscar Wilde, adaptat per Joan Yago, dirigit per Josep Maria Mestres i protagonitzat per Joan Pera. En total, el Teatre de Bescanó ha programat dotze espectacles per la nova temporada, durant la qual posarà en marxa una campanya a favor de la llibertat d’expressió cultural i artística, davant “la vulneració d’aquest dret els darrers mesos”, segons l’alcalde de Bescanó, Pere Lluís Garcia. El Teatre de Bescanó, que té un llarg currículum de campanyes reivindicatives i de “reclamació dels drets més fonamentals”, posa ara un altaveu per a la llibertat d’expressió a través dels cartells que anuncien la nova programació.

El 19 d’octubre, es podrà veure A.K.A. (Also Known As), un monòleg de Daniel J. Meyer dirigit per Montse Rodríguez Clusella i interpretat per Albert Salazar, i el 10 de novembre hi arribarà Fairfly, un text de Joan Yago posat en escena per la companyia La Calòrica, que va rebre el premi Butaca i el de la crítica al millor espectacle de petit format. En aquest espectacle, el públic estarà sobre l’escenari, molt a prop dels actors, com també passarà a Ventura, amb Meritxell Yanes i David Planas, el dia 1 de desembre.

Bruno Oro és immortal

El 24 de novembre, dins el festival Temporada Alta, s’ha programat Immortal, una comèdia dramàtica futurista interpretada per Bruno Oro, i el 14 de desembre serà el torn de Mala broma, comèdia negra de Jordi Casanovas, amb Ernest Villegas, Anna Sahun i Òscar Muñoz.

L’apartat musical inclourà Toni Xuclà presenta ‘Shen Nu’ i altres tresors amagats, amb la projecció de tres films muts, el 16 de novembre; Marcel Lázara i Júlia Arrey, el 18 de novembre, i Les dones de Frank, un espectacle dedicat a Frank Sinatra, amb Nito Figueras i les cantants Marian Barahona, Mone Teruel, Susana Ribalta i Txell Sust, que tindrà lloc el 23 de desembre com a concert de Nadal del teatre.

També hi haurà dues propostes familiars: les titelles de Pallassos de fusta, el 14 d’octubre, i el musical La nena dels pardals, el 16 de desembre. El teatre amateur serà representat per Allà on viuen els records, de Gespa Teatre, el 13 d’octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia