Música

literatura

Publiquen un conte inèdit de Hemingway

Gairebé 60 anys després de la mort del premi Nobel Ernest Hemingway, la revista The Strand Magazine publicarà un relat seu inèdit, A Room on the Garden Side. El protagonista és un escriptor que està a l’hotel Ritz de París abans de ser alliberada de l’ocupació nazi. L’original està escrit a llapis i ocupa 15 pàgines i es conserva a la biblioteca John F. Kennedy de Boston.

música

Sol Escobar presenta ‘La dama oscura’

x.c

La cantant, compositora i actriu colombiana Sol Escobar presentarà demà divendres el seu nou disc, La dama oscura (La Cupula Music), en un concert a la sala Tarantos de Barcelona, dins del Festival Mas i Mas (23.30 h, 15 i 17 euros). Sol Escobar, que ara viu a Barcelona, narra en els seus temes històries d’amors vampírics, fantasmes traïts, desamors i desencants, amb un excitant còctel rítmic.

LITERATURA

Elena Gavarró guanya el premi de relats de Sóller

x.c

La filòloga i escriptora barcelonina Elena Gavarró (1968) ha guanyat amb l’obra Sota terra el guardó de narrativa Joan Marquès Arbona, dels Premis Literaris Vall de Sóller (Mallorca). Gavarró va debutar amb la novel·la Viatge a Zungaza (2013). El premi Guillem Colom Ferrà de poesia s’ha atorgat a Joan Carles González, per El somrís del galàpet. Els dos premis es lliuraran el 25 d’agost.

música

La cantant Meïa rep el premi Aphrodite

redacció

La compositora, cantant i actriu barcelonina Meïa (Mireia Izquierdo) ha estat guardonada amb el premi a la millor peça musical pel tema Be Gentle My Love en el certamen mensual de cinema independent Aphrodite Film Awards de Nova York. L’autora va rebre una ajuda a la creació de músiques populars de la Fundació SGAE per compondre les peces del seu nou EP Mülzien 25, que inclou la peça que ha estat guardonada a Nova York. Meïa afirma que Be Gentle My Love la du “a molta profunditat” quan la interpreta “i el millor d’aquest reconeixement és la sensació que hi ha alguna cosa màgica en la música que ens uneix, encara que estiguem lluny”. Ara es prepara per interpretar l’obra Jazzuela y la Maga inspirada en Rayuela.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia