Música

Rècord a Cap Roig

El tenor italià Andrea Bocelli va clausurar ahir la 18a edició, amb 56.261 espectadors i entrades exhaurides en 21 dels 29 concerts

L’assistència al festival, amb artistes com Luis Miguel, Manolo García i Sting, ha crescut del 21%

El festival de Cap Roig va tancar ahir la seva 18a edició amb la visita del tenor italià Andrea Bocelli i unes xifres de rècord: 56.261 espectadors (21% més que l’any anterior) i entrades exhaurides en 21 dels 29 concerts. Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària La Caixa, impulsora del festival, va destacar ahir que Cap Roig havia arribat “a la seva majoria d’edat en un estat de forma immillorable: plenament consolidat com a cita cultural de referència del sud d’Europa i amb un cartell cada vegada més prestigiós i equilibrat”. Luis Miguel, Bryan Ferry, Manolo García, Texas, Sting & Shaggy, Antonio Orozco, Luz Casal, Damien Rice, Jarabe de Palo, Juanes, Joan Dausà, James Blunt, Morat, Sergio Dalma, Els Catarres, Joan Baez, Maná i Andrea Bocelli són alguns dels artistes que han participat en la present edició de Cap Roig, que segons un estudi fet públic pel mateix festival genera 200 llocs de treball estables i un impacte de 18 milions d’euros. “Aquests darrers anys hem treballat per ampliar el festival més enllà de l’àmbit estrictament musical i convertir-lo en una experiència solidaria, lúdica, gastronòmica i cultural”, hi va afegir Giró.

Per la seva banda, el director del Festival de Cap Roig i president de Clipper’s Live, Juli Guiu, definia Cap Roig com “un festival boutique de referència a Europa”. L’edició d’enguany del festival ha tingut una Nit Solidària (una part de la recaptació del concert d’Antonio José va anar a benefici de la Fundació TRESC de Palafrugell) i ha vist reforçada la seva proposta gastronòmica amb el restaurant Via Veneto.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia