Arts escèniques

El Liceu inicia una campanya per apropar el públic menor de 35 anys

Podrà assistir a la preestrena de l’òpera ’I puritani’adquirint qualsevol localitat del teatre a un preu únic de 15 euros

La preestrena de l’espectacle de Bellini serà el pròxim 4 d’octubre, el dia abans de la inauguració de la nova temporada del Gran Teatre

El Gran Teatre del Liceu inaugurarà a l’octubre la nova temporada 2018-2019 amb l’òpera ’I puritani’ de Vincenzo Bellini, una de les obres mestres de l’òpera italiana i l’última que va composar Bellini abans de morir amb només 33 anys. Enguany el Liceu estrenarà el pròxim 4 d’octubre el projecte ‘Liceu under 35’ adreçat a les persones de menys de 35 anys, que podran assistir a la preestrena del ’I puritani’ adquirint qualsevol localitat del teatre a un preu únic de 15 euros. ‘Liceu under 35’ se celebrarà la nit abans de la inauguració de la temporada “amb la intenció d’adreçar-se al públic del futur, acostar el gènere operístic a les noves generacions, fent-lo cada cop més accessible”, segons ha indicat aquest dimarts el Teatre del Liceu.

Aquest projecte, que se celebrarà dos cops cada temporada, ja s’aplica amb fórmules similars i amb èxit a d’altres teatres d’òpera d’Europa, com al Teatro alla Scala de Milà, l’Opéra National de París o l’OpernHaus de Zuric.La nova iniciativa se suma a la campanya del Liceu per atraure el públic jove, al qual ja s’hi adreça habitualment mitjançant polítiques de preus assequibles com la que permet els menors de 35 anys assistir a qualsevol títol de la temporada al 50% amb una reserva el mateix dia de la funció.

Les entrades per a l’espectacle del ’I puritani’ surten aquest dimarts a la venda i es podran adquirir a www.liceubarcelona.cat/liceuunder35.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia