Art

Acció infinita, a La Muga Caula

La 14a Trobada Internacional de Poesia d’Acció i Performance es fa aquests dies

La Muga Caula fa catorze anys que fa cercles en dinàmica espiral tot emmirallant-se en Duchamp, el pare inconscient de l’art d’acció. “Duchamp ens mena, però no ens ordena, i així fem el que volem si bé commemorem el 50è aniversari de la seva mort i celebrem el centenari del seu quadre més estrany: Tu m’, que entre d’altres aportacions va introduir simultàniament amb Zara i Hausmann la manícula dins la iconografia dadà, aquella mà que assenyala, guia de l’antiforma”, manifesta Joan Casellas, director de la 14a Trobada Internacional de Poesia d’Acció i Performance, que va començar ahir i que continuarà oferint activitats i exhibicions al llarg d’aquest cap de setmana.

Després de la inauguració d’ahir, artistes provinents de països com Polònia, Sèrbia, França, Nigèria i Colòmbia presentaran les seves accions. Només aquest matí actuaran pel poble de les Escaules Paloma Orts, Antoni Karwowski, Abel Bàguena, i a la tarda Nenad Bogdanovic, Jesús García Plata, Isabel Corullón, Cecile Richard, Ramón Guimaraes, Ana Milovanovic i Jelili Atiku. Demà es presentarà el llibre Signos y significados, de Johanna Speidel, com a acte previ a les accions simultànies per part de tots els artistes de la trobada, que tindrà lloc al migdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia