Música

Regals sonors i solidaris

Algunes de les principals veus femenines de l’escena osonenca participen en el disc solidari d’Ona Digital i la Banda Municipal de Barcelona edita ‘Nadales arreu’

Les cantants Paula Valls, Joana Serrat, Núria Graham, Roser Cruells (Catarres) i Laura Cruells, The Sey Sisters i Gemma Humet, entre altres veus femenines de l’activa escena musical osonenca, participen en el disc solidari Petits regals d’elles, una iniciativa de l’emissora Ona Digital , que destinarà els beneficis de la seva venda a l’entitat Osona contra el Càncer. Les cantants i instrumentistes han gravat per al disc tant temes inèdits com versions molt personals de clàssics nadalencs, com ara Oh Christmas tree (Núria Graham) i We wish you a Merry Christmas, reinterpretada per les germanes Sey. També col·laboren en el disc la cantautora Laura Centellas, la soprano Judit Muñoz, la violinista Coloma Bertran i Mari Martínez, que va ser cantant de Duble Buble. A més, totes les veus del disc participen de forma coral a la cançó Tingues bon Nadal, compost per Pep Sala, que també s’ha encarregat de la producció del disc. El CD es pot adquirir per 10 euros a petitsregals.cat , on també està disponible el disc col·lectiu i solidari publicat l’any passat per Ona Digital, titulat justament Petits regals, amb cançons de Nyandú, Els Catarres, La Iaia, Quimi Portet, Oques Grasses, Obeses, Pep Sala, Paula Valls, Ju & Ricard Puigdomènech i Pep Poblet & Nito Figueras, tots ells implicats també en una bona causa de proximitat.

Nadales clàssiques

També amb la perspectiva d’aquestes festes, la Banda Municipal de Barcelona ha publicat el disc Nadales arreu ( Columna Música ), amb la direcció de Salvador Brotons i la col·laboració de Coral Cantiga, a més de dues veus solistes: la soprano Ulrike Haller i el baríton Jordi Ricart. El títol del disc prové de l’obra homònima del compositor Manuel Oltra (1922-2015), que es complementa en el disc amb les Nadales catalanes de Brotons i altres composicions de caràcter nadalenc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia