Música

Carles & Sofia, a l’hotel Camiral

Els artistes Steinway Carles Lama & Sofia Cabruja oferiran aquest vespre un concert al saló La Selva de l’hotel Camiral, al complex del PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella (19 h). Acompanyats per una orquestra de corda formada per tretze músics, els artistes oferiran als oients el seu espectacle And the winner is, un repertori compost per les bandes sonores de cinema més icòniques de Hollywood, d’El rei lleó a Forrest Gump, passant per Star Wars.

Carles & Sofia estan considerades una de les millors parelles de piano a quatre mans del món i han actuat en gires que els han portat a la Xina, Tailàndia, Sud-àfrica i Europa, i a tocar a escenaris de prestigi com el Carnegie Hall de Nova York.

A Caldes de Malavella la capacitat és per a 300 persones i el preu és de 30 euros i inclou una copa de xampany francès. L’hotel Camiral ha programat tota una sèrie d’activitats aquests dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia