Altres

Oferta cultural a Olot amb 65.000 usuaris

La xifra inclou els espectacles públics de pagament i gratuïts

L’Institut de Cultura d’Olot, la temporada passada, va posar a disposició dels espectadors un total de 29.221 butaques, i es van vendre 16.917 entrades i, per tant, es van omplir un 58% del total de localitats disponibles. L’ocupació mitjana en els espectacles al Teatre Principal va vorejar el 70%, mentre que a la sala El Torín es va moure entre un 40% i un 50%. Sumant-hi els espectacles gratuïts, l’any passat 65.000 espectadors van veure els espectacles d’arts escèniques, música, circ i dansa que es van programar des de l’Institut de Cultura d’Olot. Són dades d’aquest institut i que provenen d’un estudi que va encarregar a l’empresa Teknecultura. El festival Sismògraf és el cicle que va presentar un percentatge més elevat d’ocupació en els seus espectacles de pagament, amb un 88% en la passada edició i un 90% en l’anterior.

Coincidint amb la presentació d’aquestes dades, l’Institut de Cultura d’Olot ha fet pública la nova aplicació mòbil disponible a Android i a iOS, on es pot consultar tota l’agenda d’activitats culturals d’Olot. Els usuaris poden filtrar la informació per data, per categoria o per cicle. Poden incloure les activitats al seu calendari i posar-se avisos un dia o una setmana abans de l’esdeveniment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia