Llibres

Avançar-se a Sant Jordi

Més d’un centenar d’escriptors han confirmat la seva assistència al 9è Berenar Literari que organitza la llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí cada Dijous Sant i que aquest any està situat ben bé a les portes de Sant Jordi. El berenar començarà demà a les 16.30 h amb unes paraules de la directora dels serveis territorials de Cultura, Carme Renedo; el president del Gremi d’Editors, Patrici Tixis, i l’alcalde Torroella, Josep M. Rufí. És una bona ocasió per tenir a l’abast els autors, en un ambient distès, entre brunyols i vi de la terra.

Dissabte, cita a Girona

Aquest dissabte, la plaça Independència de Girona serà l’escenari d’una nova iniciativa: hi haurà parades de 9 llibreries que, a més, en compartiran una altra on més d’una trentena d’autors signaran al llarg del dia. A la tarda hi actuarà l’animador infantil Àngel Daban. Obriran la jornada, a les 11.30 h, Renedo, el regidor Carles Ribas i Oriol Ponsatí, director de la Institució de les Lletres Catalanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia