Música

MÚSICA

Una advocada investigarà Plácido Domingo

La Òpera de Los Ángeles ha designat a una advocada perquè investigui “de forma independent i exhaustiva” les acusacions d’assetjament sexual contra el tenor espanyol Plácido Domingo, director general de la institució des del 2003. El cantant va ser acusat la setmana passada per vuit cantants i una ballarina. La Orquestra de Filadèlfia i l’Òpera de San Francisco han estat les primeres a cancel·lar actuacions del tenor.

Cinema

La saga ‘Matrix’ tindrà una quarta pel·lícula

Redacció

La saga de pel·lícules Matrix (1999-2003) tornarà a la pantalla gran amb una quarta entrega, que dirigirà Lana Wachowski i protagonitzaran de nou Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss, en els seus papers de Neo i Trinity. Els estudis Warner Bros produiran i s’encarregaran de la distribució de la pel·lícula, segons va avançar ahir el mitjà especialitzat en cinema Variety. Actualment escriu el guió Lana Wachowski, creador d’aquest univers fílmic de ciència-ficció juntament amb la seva germana Lilly. “No podem contenir l’emoció de tornar entrar a Matrix amb Lana Wachowski”, va assegurar el president de Warner Bros, Toby Emmerich, en declaracions a Variety.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia