Llibres

Les biblioteques fan 54 clubs de lectura

Les biblioteques del Gironès oferiran 54 clubs de lectura el curs vinent, set més que durant el període 2018-2019. Aquestes activitats es dividiran entre els tretze equipaments bibliotecaris de la comarca que hi participen i que formen part dels municipis de Girona, Cassà de la Selva, Celrà, Llagostera, Salt, Sarrià de Ter, Sant Gregori i, com a novetat aquest any, Sant Julià de Ramis.

Les persones que estiguin interessades en alguna de les propostes s’hi poden inscriure des d’aquesta mateixa setmana a la mateixa biblioteca on vulguin assistir al club. Durant el setembre es faran les sessions de presentació d’alguns dels clubs i posteriorment començaran les primeres sessions en els dies programats.

Hi ha clubs per a tots els gustos: des d’aquells en què es comenten obres de narrativa en general fins als més especialitzats temàticament o per gènere literari (clubs de novel·la negra, de teatre, de poesia, de còmic, de premsa, de literatura i cuina, de literatura i art, de literatura i cinema, etc). També se’n poden trobar d’adreçats a joves o a nens, a persones que necessiten millorar les habilitats lectores o de la llengua en la qual està escrit el llibre i, fins i tot, de música. Per tant l’oferta és molt diversa i permet de trobar la proposta que millor s’ajusta als propis interessos. Per participar-hi, només cal inscriure’s a la biblioteca corresponent i prendre el compromís d’assistir a les reunions mensuals havent llegit el llibre proposat, que proporciona la mateixa biblioteca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia