Llibres

Promoció externa

En el marc de la Setmana del Llibre en Català, que ahir es va inaugurar i que estarà oberta fins al 15 de setembre, l’Institut Ramon Llull organitza la dissetena edició –la tercera dins la Setmana– de la Missió Internacional d’Editors i Agents –Making Catalan Literature Travel for International Publishers and Agents–. Del dia 9 al 13, divuit editors i agents de setze països –deu especialitzats en ficció literària i vuit en literatura infantil i juvenil– faran un procés d’immersió en la literatura catalana gràcies a la seva presència i una sèrie de xerrades sobre el sector editorial en llengua catalana i una panoràmica de la seva tradició literària, així com de la il·lustració feta al territori des dels seus orígens fins a les darreres novetats editorials.

Al Col·legi d’Arquitectes, a tocar de l’espai de la Setmana del Llibre en Català, els editors forasters es reuniran amb els editors de literatura catalana entre el 10 i el 13 de setembre. Durant aquestes tres jornades aquests divuit professionals estrangers i una cinquantena d’agències i editorials catalanes faran prop de 450 reunions de 30 minuts. Els convidats també tindran l’ocasió de compartir àpats informals amb escriptors, il·lustradors, representants institucionals i periodistes culturals. I a la tarda, podran fer un seguit de visites a llibreries de Barcelona, generalistes i especialitzades, per conèixer les novetats i la tasca prescriptora dels llibreters.

Pel que fa a les activitats dins del recinte de la Setmana, avui s’iniciaran amb un ritme ininterromput desenes d’activitats, presentacions, signatures tertúlies, xerrades i espectacles. Avui a les 12 h es presentarà Els llibres galàctics, un pack que recull els textos de Jaume Sisa i que permet captar el pensament dels diferents personatges que han format part de la personalitat del cantant galàctic. A més de l’autor, en l’acte hi haurà els periodistes i escriptors Jordi Nopca i Anna Ballbona, que una estona abans haurà acompanyat el cantautor Miquel Pujadó en la presentació del seu llibre El bard incombustible.

La mainada, o més ben dit el públic familiar, tindrà el seu moment a L’espai del conte amb l’obra La bici de la Lola, a càrrec de Moi Aznar. També a les 12 h Pilarín Bayés i Ana Ortiz presentaran el llibre il·lustrat Catalunya. Pilarín signarà i dedicarà aquest mateix llibre a les 13 h. En l’activitat De passeig, a les 18 h s’iniciarà un itinerari literari per la ciutat: La Barcelona germànica i del Benelux.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia