The Primitives, Delorean, Delafé y Las Flores Azules i Els Amics de les Arts actuaran al festival In-Somni

El festival itinerant arriba a Girona aquesta setmana, amb dotze concerts

El festival itinerant de música independent de Catalunya presenta un cartell amb uns quants atractius per a públics diversos: uns clàssics recuperats com ara els britànics The Primitives, que van triomfar el 1988 amb el tema Crash i el seu impecable pop-punk amb veu femenina, i que gairebé divuit anys després de la seva dissolució, el 1992, torna a voltar pels escenaris.

Tres apostes guanyadores són els ara omnipresents Els Amics de les Arts, els bascos Delorean –els nous apòstols del rock ballable– i els barcelonins Delafé y Las Flores Azules, que presentaran el seu tercer disc i primer sense Facto (Las trompetas de la muerte) diumenge vinent a l'Auditori de Girona, amb el també barceloní The New Raemon obrint la vetllada. Aquest concert serà el primer que l'In-Somni portarà a terme a l'Auditori.

El festival consolida com a escenari principal els jardins Fora Muralles, un espai on tindran lloc el gros de les actuacions, divendres i dissabte vinents, sota un gran envelat amb una estructura diferent de la de l'any passat, que protegirà els músics i el públic de qualsevol incidència climàtica.

Divendres, a més de Delorean, actuaran en aquest recinte Affoniks, que hi presentarà el seu debut, Botomonocromàtic; els escocesos The Cinematics i, per tancar la nit, Joe Crepúsculo, el nou talent per excel·lència de l'escena indie barcelonina.

Dissabte, també a l'envelat de Fora Muralles, els gironins Radical Animal Beat deixaran pas a Els Amics de les Arts, The Primitives i, com a cloenda, Dj Adam Ficek, membre de Babyshambles. El festival tindrà com a pròleg el concert de Damills, dijous a Els Jardins de la Mercè.

Les entrades per als concerts de Fora Muralles costen 14 euros (anticipades) i 16 euros cada dia, i les de l'Auditori, 20 i 23 euros. Hi ha un abonament de 30 euros per a tots tres dies. Més informació sobre el festival: www.in-somni.com.

ELS CONCERTS

Dijous 13 de maig
Damills, al restaurant Els Jardins de la Mercè (20.30 h)
Divendres 14 de maig
Affoniks (20.30 h), The Cinematics (21.30 h), Delorean (23 h) i Joe Crepús- culo (00.30 h) als Jardins Fora Muralles.
Mein Sohn William (01.00 h) al Sonic Club / Platea, amb Pol·lendate
Dissabte 15 de maig
Radical Animal Beat (20.30 h), Els Amics de les Arts (21.30 h), The Primitives (23 h) i Dj Adam Ficek, del grup Babyshambles (0.30 h) als Jardins Fora Muralles
Diumenge 16 de maig
The New Raemon (19.30 h) i Delafé y Las Flores Azules (20.30 h) a l'Auditori


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.