Cultura

Manel Fuentes substituirà Neus Bonet a 'El matí de Catalunya Ràdio'

L'emissora reforça la graella amb Sílvia Coppulo i Pere Escobar

A més de Manel Fuentes, Sílvia Cóppulo i Pere Escobar seran els noms forts de la pròxima temporada de Catalunya Ràdio –que prepara una renovació completa– si els serrells que queden pendents es lliguen satisfactòriament. Tal com ja havia avançat l’AVUI, Manel Fuentes agafarà el relleu de Neus Bonet al capdavant del programa del matí. A més, Pere Escobar deixarà les retransmissions del Barça a TV3 per ocupar-se de la informació esportiva diària que fins ara feia Els millors anys de la nostra vida amb Bernat Soler, i Sílvia Cóppulo prendrà les regnes a la tarda, la franja de l’actual Hem de parlar.

L’emissora està treballant perquè aquests siguin alguns dels plats forts de la nova temporada de cara a remuntar els índexs d’audiència. A més, també s’està estudiant la possibilitat que s’allargui la durada d’Els matins de Catalunya Ràdio i s’emeti de sis a dotze del matí. No està clar, en canvi, qui agafarà el relleu del programa Problemes domèstics.

D’altra banda, la baixa de Pere Escobar de TV3 deixa la cadena sense el líder de les retransmissions dels partits del Barça –que la temporada que ve també inclourà les retransmissions dels partits de la Champions–, després que Joan Maria Pou declinés l’oferta de passar de RAC 1 a TV3.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.