Cultura

Un espectacle de John Malkovich inaugurarà el 23è Festival de Peralada

La cantant georgiana Katie Melua oferirà l'únic concert de la temporada a l'Estat el 21 de juliol dins del XXIII Festival Castell de Peralada, que inaugurarà el polifacètic John Malkovich el 18 de juliol amb l'estrena de l'espectacle The Infernal Comedy, basat en la lírica i en què es narra la història d'un assassí en sèrie i reincident d'Anglaterra.

En aquesta edició del Festival també destaca l'actuació de la israeliana Noa el 9 d'agost per presentar el seu disc Genes & Jeans, Joan Manuel Serrat, el el 27 de juliol, i l'italià Al Bano, el 15 d'agost, que repassarà els grans èxits de la seva carrera.

El festival d'estiu gironí també serà l'escenari de debut d'Ángel Corella com a coreògraf, el 30 de juliol i amb el Ballet de Castella i Lleó a les seves ordres; entre els 30 espectacles que formen la programació destaquen a més l'estrena de Camarón, 30 años después, homenatge coordinat per Chicuelo per l'edició del disc 'La leyenda del tiempo', i els duets de Tomatito i el Cigala i Luis Eduardo Aute amb Joan Isaac en un concert que anirà en benefici d'Acnur.

El director del Peralada, Joan Maria Gual, ha reiterat que és un any "difícil", i per afrontar-lo ha assegurat que la seva fórmula és treballar "dur des de l'exigència i criteris d'austeritat" de despesa perquè l'assistència baixarà pel que fa a anys anteriors, ha considerat Gual. "Hem buscat espectacles assumibles econòmicament", ha recalcat. El festival, com l'any passat, té un pressupost de 3,5 milions d'euros.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
música

Eduard Costa publica l’enèrgic ‘Ben amunt’, el primer disc signat amb el seu nom

sant pol de mar
Bernat Salvà
Periodista i escriptor

“Un llibre de viatges pot tenir la complexitat de la vida mateixa”

Barcelona
Novetat editorial

Jaume Planas dissecciona la fauna local d’un barri com n’hi ha tants

blanes
Música

Empúries acull un concert de músics exiliats

L’Escala
cultura

L’Arxiu Lafuente de Santander compra la col·lecció d’objectes culinaris d'Antoni Miralda

barcelona
FESTIVAL DE CANES

Jonás Trueba aposta per l’amor

canes
arts escèniques

Catorze finalistes catalans als Max, amb una gala dedicada a Guimerà

barcelona
GIRONA

Unes 700 persones assisteixen al Pati Cultural 2024

GIRONA
patrimoni

Manresa restaura l’escultura dedicada a Josep Anselm Clavé

Manresa