cultura

Picassent acull la setena edició del Kafre Teatre

Del 17 al 20 de febrer el teatre més irreverent tornarà a donar-se cita a l'Horta Sud en una edició que tindrà com a estrela Leo Bassi

El Kafre 2011 arriba a la seua setena edició amb un espectacular cartell ple d'obres valencianes i internacionals, i amb el seu esperit revolucionari intacte

La casa de cultura de Picassent organitza un any més una nova edició del Kafre Teatre, un dels festivals de teatre més agosarats, divertit i irreverents de tots els que es realitzen. Aquesta mostra de teatre trenca amb el que està establit, amb la convencionalitat del present, que busca la irreverència, la modernitat i la diversió del futur. Per sisé any consecutiu, la regidoria de Cultura, Joventut i Promoció Lingüística de l'Ajuntament torna a posar damunt de l'escenari un dels festivals de comicitat més importants dels que es realitzen a la comarca de l'Horta Sud i al País Valencià.

Del 17 al 20 de febrer, la setena edició del Kafre tornarà a tindre damunt de l'escenari aquelles obres sense censures i aquells artistes que diuen el que pensen. Durant quatre dies el públic podrà riure de manera desenfadada i traure els seus instints a passejar. Enguany el festival tindrà un vessant especialment sarcàstic en tots els espectacles. Dins el panorama teatral tenim pocs festivals on el que és políticament incorrecte, irreverent, pallasso i agosarat puga explicar la societat de la manera que ell o ella la veu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.