Cultura

El Tradicionàrius torna al CAT

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i Oskorri, principals actuacions del festival de música folk

La 21 edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius torna a la seva seu habitual un cop s'han acabat les obres de rehabilitació del Centre Artesà Tradicionàrius (CAT). Recuperat aquest espai, el nou festival propossa, des del 4 d'abril fins al 13 de juny un seguit d'actuacions entre les que en destaquen les d'El Pont d'Arcalís i Les Violines en la jornada inaugural, Marc Egea, Música Nostra, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i La Carrau.

El festival també acollirà concerts en altres escenaris, com els previstos del grup de Folk al Palau de la Música, Oskorri amb la Banda Municipal de Barcelona a l'Auditori, De calaix al Mercat de l'Abaceria i Ai, Ai, Ai a la plaça de Rius i Taulet.

En total, la nova edició del festival programarà actuacions de 62 grups i artistes al llarg de tres mesos. El renovat CAT disposa d'un teatre-auditori amb una capacitat màxima de 400 persones, una sala d'exposicions, un bar, dues aules i altres espais en un total de 1.400 metres quadrats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.