Arts escèniques

Teatre

Júlia Barceló deixa el teatre, cansada de precarietat

L’actriu anuncia a Twitter que abandona l’escena indefinidament

Afirma que té la sensació d’haver sacrificat moltes coses per una passió que “és al cap i a la fi una feina”

L’actriu i directora Júlia Barceló (Barcelona, 1985) ha anunciat aquest diumenge a través de Twitter que deixa la interpretació i la direcció. Barceló, que aquests dies representa l’obra Mal de coraçon a la sala Tallers del TNC, explica que la decisió està presa des del setembre i que hi ha pesat no només la seva precarietat laboral, sinó també la sensació d’haver “sacrificat” moltes coses per una “passió” que “és al cap i a la fi una feina”. “Jo no vull seguir sacrificant res pel treball assalariat”, conclou. L’actriu diu que viu un “dol dur” però “alliberador” i que té ganes “d’estabilitat”. Barceló no tanca la porta a tornar als escenaris, però anuncia que la decisió és ferma i que ja ha dit que no a projectes “que fa uns mesos hauria pagat per tenir”.

“Vull estabilitat, tranquil·litat, deixar de posar el cos, sentir-me vàlida en altres coses, aprendre, vacances pagades i no dependre mai més de quina aparença tinc per treballar (entre moltes altres coses)”, ha argumentat l’actriu en un fil de piulades que ha publicat aquest diumenge recollit per ACN.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia