Bellreguard s'unix a la xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull

Recentment s'ha celebrat a Gandia la reunió dels promotors de la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull que congrega a representants institucionals de 16 ajuntaments valencians.

El President de la Xarxa i alcalde de Morella, Joaquim Puig, el director de la Fundació, Josep Bargalló, i l'alcalde de Gandia, José Manuel Orengo, van presentar els objectius de la Xarxa que son principalment donar a conèixer la nostra llengua i cultura a través dels creadors i intel·lectuals valencians en tots els àmbits artístics.

Bellreguard, mitjançant l'aprovació d'una moció presentada pel Bloc a l'ultim plenari celebrat, s'ha adherit a esta Xarxa que suma ja vint ajuntaments.

La Fundació Ramon Llull, està constituïda pels Governs de Catalunya, les Illes Balears i Andorra, el Consell General dels Pirineus Orientals i l'ajuntament de l'Alguer, i la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.