cultura

El Camp d'Elx protagonista de les Jornades de Cultura Popular El Sarangollo

El Casal Jaume I i el Centre Cultural Margalló acolliran la programació de la iniciativa que organitzen la Colla Ecologista, Tortuga i el mateix Casal

Diferents ponents analitzaran la seua situació des d'una perspectiva històrica i els reptes de futur

El proper divendres 19 d'abril comencen les II Jornades de Cultura Popular El Sarangollo que en aquesta edició presten una especial atenció al Camp d'Elx.

A partir de les 19.30 hores al Casal Jaume I d'Elx diferents ponents analitzaran la realitat del camp de la localitat amb una breu introducció a la seua història a càrrec d'Andreu Cañadas i tres ponències que analitzaran la realitat actual d'aquesta zona rural; la primera a càrrec de Vicent Bordonado, sobre “L'horta familiar, present i futur”; la segona sobre el “El desenvolupament i diversificacions al camp Il·licità”, que presentarà Marga Guilló; i finalment “Una proposta alternativa: el banc de terres”, a càrrec de José Ilesca. En finalitzar les ponències s'obrirà un col·loqui amb els assistents a la jornada.

Dissabte i diumenge les jornades es traslladaran al centre cultural Margalló, on el protagonisme passarà al Sarangollo un joc de cartes característic d'Elx, molt difícil de jugar i considerat com un dels més complicats del món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.