Opinió

columna. digital

Diana Riba i Sonia Gómez

Pati de Llibres: un espai afectiu per a la lectura

Pati de Llibres Llibreria infantil i juvenil. C/ Xerric, 22. Sant Cugat del
Vallès. Telèfon: 935831722
[email protected]
http://patidellibres.blogspot.com
http://www.facebook.com/patidellibres


Sembla que va ser ahir quan la Diana i la Sonia, totes dues embarassades i de la mà de l'Elda, vam entrar en un local del carrer Xerric i en arribar al pati es va aturar el món. No sabem què té aquest pati que transmet tranquil·litat i benestar. Hi vam plantar un taronger, que cada any que passa dóna fruits més dolços, i vam començar a donar forma al Pati de Llibres, la llibreria infantil i juvenil de Sant Cugat, concebuda com un espai cultural al voltant del llibre infantil i juvenil on: 1- Venem llibres i altres productes relacionats amb personatges literaris: Petit Príncep, Elmer, Maisy i Erugueta goluda. 2- Fem tallers i activitats familiars perquè la lectura comenci a la llibreria i continuï al tren i a casa, a quatre o sis o vuit mans, llegint junts, adults i infants. 3- Exposem i venem originals d'il·lustració per donar a conèixer il·lustradors que viuen a Catalunya, com ara Anna Llenas, autora de l'àlbum El monstre de colors.

Enguany hem fet cinc anys! Any rere any, els nostres fills i la llibreria creixen junts. Ells són cada vegada més autònoms i nosaltres millorem cada vegada més el servei. Aprofundim en la dedicació a la recerca, selecció i recomanació de lectures adients per a cada client i centrem el projecte en el que fa que Pati de Llibres sigui una llibreria diferent: la recomanació.

L'atenció dirigida a conèixer bé el fons literari i conèixer bé les preferències de lectura i el moment de l'itinerari lector en què es troba cada infant que ens ve a veure és la clau per trobar el llibre adient a cada lector que entra a la llibreria. Els clients tornen a buscar noves recomanacions de lectura per continuar creixent com a lectors i la llibreria creix amb ells.

Així compartim l'alegria de treballar en una feina que ens fa felices: ser llibreteres. I ampliem l'espai adaptant-nos als nous temps: renovem la nostra presència virtual per crear a internet el mateix espai afectiu per a la lectura que oferim dins la llibreria.

Si entreu al web veureu que està en construcció. Treballem per crear una botiga online centrada en la recomanació, tan similar a la llibreria física com la tecnologia ens permet. Hi estem introduint la selecció dels llibres que els lectors de la llibreria llegeixen i regelleixen, les joguines i regals que més ens demanen i una bona tria d'il·lustracions.

Per Nadal podreu veure l'espai de videorecomanacions que trasllada a internet la feina de recomanació que fem diàriament les llibreteres dins la llibreria. A més, el web integrarà l'agenda d'activitats i el blog, actualment http://patidellibres.blogspot.com, on podreu expressar les vostres opinions i fer suggeriments que atendrem amablement les dues llibreteres, Diana Riba i Sonia Gómez.

Liber- drac
Liberdrac patrocina la Columna Digital. L'actualitat creativa, de lectura i de les llibreries vista amb ulleres digitals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.