cultura

‘Andrés Iniesta', pregoner a la festa major de Sabadell

L'actor Oriol Cruz, l'àlter ego del futbolista, serà el pregoner d'una festa major continuista amb prop de 280 actes

Destaquen les actuacions musicals d'Els Catarres i la Fundación Toni Manero

Sabadell torna a apostar per l'humor i per artistes de la ciutat per encetar avui la festa major. Si l'any passat els pregoners escollits van ser el grup teatral AlGalliner, en aquesta ocasió serà el torn de l'humorista Oriol Cruz, conegut perquè interpreta el jugador del Barça Andrés Iniesta en el programa Crackòvia. La cocapital vallesana oferirà entre el 4 i el 7 de setembre prop de 280 actes amb la participació d'una setantena d'entitats de la ciutat. Es tracta d'una proposta sense grans novetats que tindrà com a plats forts pel que fa a la música l'actuació d'Els Catarres, la Fundación Toni Manero, Mamzelles i Vakombà i la festa Flaixback, amb el Vaparir Tour. Com ja va argumentar el nou alcalde republicà, Juli Fernàndez, durant la presentació, es tracta d'una programació continuista “perquè és evident que la festa estava programada i per fer canvis en profunditat cal coneixement i temps per fer-ho”.

A banda de les activitats tradicionals, com ara l'actuació castellera diumenge amb la presència dels Castellers de Sabadell, els Minyons de Terrassa, els Castellers de Barcelona i els Capgrossos de Mataró, el programa també inclou activitats infantils, com l'actuació del grup SP3 del Club Super3, les curses de festa major que canvien de recorregut per passar pel passeig de la plaça Major i la recuperació del ball de final de festa, que es farà després del castell de focs al centre de la ciutat.

LA XIFRA

70
entitats
participaran en el 90% de les prop de 300 activitats programades a la festa major de Sabadell.

L'obra de Werens, al Museu d'Art

Ramon Puig, conegut com a Werens, un dels màxims representants del moviment grafiter europeu, ha estat l'artista escollit pel Museu d'Art de Sabadell perquè exposi la seva obra en el marc del cicle Singulars Propis, artistes sabadellencs contemporanis. Durant la festa major i fins al 31 de gener es podrà visitar una mostra que farà un recorregut per les col·leccions de l'obra de l'artista: London, Gana, Skarbacions, Dancers, Flors, Dj's, Orgànic Atzavares, Homo Tecnologicus, Dron Attack, Flors al carrer i Graffitti. L'Street Art serà amb l'obra de Werens protagonista d'un cicle en el què abans també s'ha mostrat el treball de Josep Madaula i Miquel Forrellad.

L'obra de Werens ja està molt present als carrers de Sabadell. Es pot veure, per exemple, al mercat de la Creu Alta, a l'Hort amb Gràcia i a l'Escola Teresa Claramunt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia