cultura

Teatre

El Fitag obre Girona al món

La Diputació va oferir ahir una recepció als representants de totes les companyies participants en el festival de teatre amateur

El festival inclou avui vuit propostes en la penúltima jornada

Representants de les companyies que participen en el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona ( Fitag ), provinents de l'Argentina, el Brasil, Catalunya, Egipte, l'Iran, Israel, Madrid, Navarra, Polònia, el Senegal, Ucraïna, l'Uruguai i Xile, juntament amb membres del Corredor Latinoamericano de Teatro i de la federació Escenamateur, van ser rebuts ahir a la Diputació de Girona pel vicepresident i diputat de Cultura, Albert Piñeira, i pel tinent d'alcalde i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas, que els van lliurar un obsequi. “Poder obrir les portes de casa nostra a persones vingudes d'arreu del món és una oportunitat immillorable que ens permet mostrar no només la cultura i les tradicions catalanes, sinó també els paisatges i els elements més representatius de les comarques gironines. Així, donar a les companyies espais tangibles, sòlids, on puguin experimentar, conèixer i desenvolupar-se, no pot ser cap altra cosa que una inversió que la Diputació no ha de defugir”, va dir Piñeira durant l'acte.

El Fitag continua avui, en la penúltima jornada, amb vuit propostes en diferents escenaris, incloent-hi les últimes funcions de A la deriva al refugi antiaeri dels jardins de la Infància; la companyia iraniana Boutia-All (Woyzeck) a La Planeta; Els boscos d'en William, de Quantus i El Mirall, al Municipal, i els banyolins Teiatròlics (Bluf) i els figuerencs Taller de Teatre (Fuita) al pati de les Magnòlies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia