Economia

societat

Pere Quera mostra el Rolex Day-Date 40

El famós “rellotge dels presidents” es podrà veure a la joieria fins al 4 de juny

La joieria Pere Quera, situada al carrer Argenteria de Girona, exhibeix fins al 4 de juny vinent l'exclusiva mostra d'un dels seus models més emblemàtics, l'Oyster Perpetual Day-Date 40 de Rolex, el “rellotge dels presidents”.

La nova generació d'aquest rellotge, que inclou un calibre 3255 desenvolupat íntegrament per la marca rellotgera, va ser presentat en la Fira de Basilea l'any passat i aquest any mostra la seva continuïtat amb un model molt especial amb esfera verda, el color emblemàtic de Rolex.

En aquesta exposició, el visitant podrà descobrir la història del Day-Date 40 a través de panells informatius muntats sobre una estructura inspirada en l'emblemàtic braçalet President d'aquest model. A més, disposa de pantalles interactives i un panell de metacrilat en què es presenta el calibre 3255 desmuntat peça per peça.

El primer Day-Date de Rolex es va crear el 1956. Des d'aquesta data, s'han presentat ja diverses generacions d'aquest model, l'última versió –el Day-Date 40– en la Fira de Basilea del 2015. Aquest model amplia la seva caixa a 40 mil·límetres i incorpora el calibre 3255, desenvolupat i manufacturat íntegrament per Rolex per garantir un rendiment superlatiu.

Pere Quera Joiers és líder i referent en el sector de la joieria i la rellotgeria al seu territori. A les seves botigues de Girona i Figueres hi ha les millors marques mundials de joieria i rellotgeria suïssa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia