Economia

economia

Vueling i Ryanair cancel·len vols per la vaga general a França

Les aerolínies Vueling i Ryanair van confirmar ahir que les seves operacions resultaran afectades per la vaga general convocada a França,
que va començar ahir a les set de la tarda i que acabarà divendres a les sis del matí. Vueling ja va avançar ahir la cancel·lació per avui del vol entre París-Orly i Barcelona de les 16.25 h i amb arribada a la capital catalana a les 18 h, així com la ruta de tornada amb sortida de Barcelona a les 18 h i arribada a París a les 20.30 h.

La companyia també cancel·la els vols entre Mallorca i Nantes, entre Zuric i Alacant i entre Santander i París Charles de Gaulle. L'aerolínia no només té afectats els vols amb origen o destinació a França, sinó tots els que sobrevolen l'espai aeri francès, el que equival al 80% del total, segons recollia ahir Europa Press. Vueling ha explicat que s'ha posat en contacte amb tots els usuaris afectats per tal de recol·locar-los en altres vols o bé tornar-los els diners del bitllet.

Per la seva banda, la companyia irlandesa Ryanair ja va deixar d'operar vols ahir entre Barcelona i Brussel·les i Venècia, i per avui té prevista la cancel·lació de 74 vols en total. Als aeroports de Barcelona i Reus està previst que deixi d'operar deu vols amb Milà, Berlín, Manchester, Charleroi i East Midlands.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia