Economia

economia

saló nàutic

El Saló Nàutic de Barcelona vol superar els 55.000 visitants

El Saló Nàutic de Barcelona, que se celebrarà del 12 al 16 d'octubre, preveu superar els 55.000 visitants de l'any anterior en una edició marcada per la innovació en què es podran veure 670 embarcacions, 165 de les quals a les aigües dels molls d'Espanya i la Fusta del Port Vell.

Un total de 260 expositors mostraran durant aquests cinc dies centenars de productes i serveis de l'àmbit de la nàutica esportiva i d'esbarjo, així com un centenar de novetats, 70 de les quals en embarcacions i unes 30 en motors i electrònica. Com l'any passat, la fira tindrà una superfície expositiva de 54.000 m², encara que aquest any guanyarà pes la mostra flotant, amb una trentena d'embarcacions més i amb especial protagonisme dels catamarans.

El president del Saló Nàutic de Barcelona, Luis Conde, va destacar ahir que aquesta cita permetrà als aficionats a la navegació conèixer les últimes innovacions del sector, com ara comandaments que mantenen el vaixell en la posició fixada sense necessitat d'àncora, ulleres que mostren les dades clau per navegar i nous sistemes tecnològics perquè els vaixells atraquin sols. “La navegació serà més fàcil que anar en bicicleta”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia