Economia

Comerç

Locals comercials buits aixequen les persianes

Diverses ciutats de Catalunya, entre les quals hi ha Manresa, Solsona i Vilanova del Camí, s'han apuntat a la campanya d'aquest dissabte Aixequem les persianes!, una jornada que farà obrir, per un dia, les portes de locals comercials que actualment estan buits per falta d'activitat.

A la capital del Bages, la iniciativa se centrarà al Centre Històric, al voltant de la plaça Major, carrer Sant Miquel i Sobrerroca. A Solsona, es mostraran una quinzena de locals dels carrers del Castell, Sant Nicolau, Sant Llorenç, Santa Llúcia, Sant Roc i Sant Cristòfol, i de la plaça Major, entre altres. Segons ha informat l'Ajuntament, els preus de lloguer, si es mantenen similars als de l'any passat, oscil·len entre els 100 i els 900 euros, si bé la majoria se situen al voltant dels 250 o 300 euros.

A Vilanova del Camí es mostraran sis locals, dels quals dos serviran d'aparador per a comerços del municipi. Un al carrer Major i l'altre a l'interior del mercat municipal de Sant Hilari. Dels deu locals que hi van participar l'any passat, s'ha aconseguit llogar-ne tres.

L'objectiu de la campanya és revitalitzar les zones comercials interiors. Els propietaris mostraran els establiments i les persones interessades podran conèixer les característiques d'uns locals que podrien ser la seu dels seus futurs negocis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia