Els llauradors d'Alzira convoquen una protesta a la plaça Major

El Consell Agrari organitza una concentració el divendres 20 de novembre a favor de l'agricultura

El Consell Agrari d'Alzira ha aprovat per unanimitat l'organització d'una concentració per l'agricultura el pròxim divendres, 20 de novembre, a les set de la vesprada, a la plaça Major del municipi. L'organització agrària també ha acordat donar suport a totes les mobilitzacions organitzades a l'Estat per sindicats i cooperatives, que culminaran amb la manifestació convocada el dissabte 21 de novembre, a Madrid.

El regidor d'Agricultura, Enrique Montalvá, ha fet una crida a tots els alzirenys a participar massivament en la concentració. «Esperem que tots els veïns vinculats amb el camp es mobilitzen, però també ampliem la convocatòria a tots, ja que sabem que el conreu de taronges ha sigut històricament una de les fonts d'ingressos més importants d'aquesta localitat i per això hem de donar suport a l'agricultura, ara i sempre», ha dit Montalvá, qui ha augurat una important participació en la concentració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.